We zijn welkom bij de jaarlijkse excursie van ‘Zuid’. Kerken in Gouda en Ouderkerk aan den IJssel worden bezocht o.l.v. Gerben van Mourik. Deze locaties zijn prima bereikbaar ook voor onze leden.
Meer info zie afdeling Zuid-Holland zuid

Op het moment van schrijven van deze bijdrage hebben we net het 10-jarig bestaan van (onze afdeling van) de KVOK, ook in aanwezigheid van collega’s van Zuid en een lid van het Hoofdbestuur. Bij de bijeenkomst in Valkenburg aan den Rijn stond ook het nieuwe orgel, gebouwd door de firma Nijsse centraal. Het komt in Nederland nog maar zelden voor dat er een nieuw drie-klaviersorgel wordt gebouwd.
Dat was onze 4-e bijeenkomst van dit jaar. De 5-e activiteit is het aanhaken bij de jaarlijkse excursie van onze collega’s van Zuid, op zaterdag 11 mei in Gouda en Ouderkerk aan den IJssel. Ik verwijs graag naar het bericht van ‘Zuid’. inschrijven kan nog net, tot 1 mei a.s.
Op 1 juni vindt in Steenwijk de jaarvergadering van de KVOK plaats. Meer informatie staat elders in deze NotaBene.
En dan begint onze zomerstop.
Op 5 oktober ontmoeten we elkaar weer, in Pijnacker. Na een recent bezoek aan het gerestaureerde Knipscheerorgel in de Dorpskerk aldaar zijn we deze keer te gast in de RK-kerk. Het uitgebreid gerestaureerde Adema-orgel is het doel van ons bezoek.