Op 16 november staan de ordinaria uit het Liedboek centraal.
Deze bijeenkomst wordt gehouden in Barendrecht (Kerkelijk centrum Carnisse Haven, Noordersingel 30, 2993 TA).
Hans van Gelder vertelt ons over de achtergronden van de ordinaria. Uiteraard zullen we enkele ordinaria met elkaar zingen en bespreken.
Niels-Jan van der Hoek, organist van de Andreaskerk in Rotterdam, zal ons begeleiden. Daarnaast besteedt hij aandacht aan de koraalvoorspelen uit het Dritter Teil der Clavierübung van Johann Sebastian Bach, in de volksmond ook wel de grote en kleine orgelmis genoemd.

Bereikbaarheid:

  • – Met OV vanaf Rotterdam CS: tram 25 richting Carnisselanden, een rechtstreekse verbinding. De tram stopt na ca. een half uur bijna voor de deur van het kerkgebouw. Tram vertrekt elke 10 minuten, neem die van 13.12 of 13.22 uur.
  • – Met de auto: vanaf de Zuidelijke ring (A15) naar de A29 richting Bergen op Zoom. De eerste afslag (20) is Carnisselanden. Verder navigatie raadplegen of routeplanner. Bij de kerk en in de omgeving is vrije parkeergelegenheid.
  • Op zaterdag 18 januari 2020 vindt de belangrijke jaarvergadering plaats, in Katwijk.