Op 23 september komen de KVOK-afdelingen Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht-Flevoland bijeen in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn.

De middag begint om 13.30 uur en zal rond 17.00 uur eindigen. Onder leiding van Simon Stelling houden we ons bezig met orgelmuziek van Max Reger. In onze eerdere berichtgeving kunt u het programma-overzicht teruglezen.

Het speelprogramma is inmiddels voor een deel ingevuld door KVOK-leden die zich daarvoor hebben aangemeld. Er zijn nog plaatsen beschikbaar die in volgorde van aanmelding worden toegekend.

Meld u zich uiterlijk vrijdag 8 september bij Henk Vahrmeijer, en geef daarbij aan welk stuk van Reger u wilt spelen en wat de tijdsduur is. Bij voorkeur per email henkenlia@vahr.nl en anders telefonisch 0174 62 38 31.

Adres van de kerk: Adventskerk, Julianastraat 69, Alphen aan den Rijn. De kerk staat in een autovrij gebied. Aanbevolen parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage Castellum, ingang Raoul Wallenbergplein. Wie zich uitgebreider wil oriënteren op de route en het gebied rondom de kerk, zie https://www.adventskerk.info/index.php?pageid=9064