Op 30 november 2023 overleed na een kort ziekbed Bert Geleijnse op de leeftijd van 77 jaar. Bert was voorzitter/secretaris van de afdeling Zeeland van de KVOK en hij was actief als organist in de Doopsgezinde kerk te Middelburg.
Bert leefde voor en uit de muziek. In de verbindingsdienst ter nagedachtenis aan Bert was voor de muziek in vele vormen een ruime plaats ingeruimd.
Daarnaast was hij de draaiende motor van de Stichting Kerk biedt Podium in de Doopsgezinde Kerk te Middelburg. Hier gaf hij aan enthousiaste nog studerende jonge musici een podium.
Dit was Bert op het lijf geschreven, hij was daarin, zoals in al zijn bezigheden, zeer gedreven. Mede hierdoor heeft hij veel jonge musici op weg geholpen naar het grotere podium.
Bert was iemand met een brede belangstelling die gemakkelijk contacten legde. Wij zullen Bert als persoon, als enthousiast en inspirerend voorzitter/secretaris van de afdeling Zeeland van de KVOK heel erg gaan missen.
Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden en bekenden sterkte toe voor de komende tijd zonder Bert.

Namens het bestuur van de KVOK- Afdeling Zeeland.
Niels Eversdijk
Mari√ętte Everse- van der Hart
Jos de Troije