22 januari  14.00 uur. Jaarvergadering te Honselersdijk, Regenboogkerk.
Gastheer is Alexander Prins. In deze fraaie kerk staat een mooi instrument: een Duits orgel van Rudolf Oehms.
Nadere informatie https://www.orgelsite.nl/honselersdijk-regenboogkerk/

19 maart 14.00 uur. Sionskerk te Ridderkerk.
Hier staat een nieuw orgel gebouwd door gebrs. Van den Heuvel. De orgelmaker geeft deze middag een toelichting op het instrument in de stijl van de orgelmakers Van Dam. De plaatselijke organist, Arjan Gorseman, geeft daarna een korte klankdemonstratie van het instrument.
Gastheer is Rien Donkersloot. Hij verzorgt een workshop voor en met de leden van de KVOK  met als thema ”Orgelmuziek van J. Rheinberger”. Rien Donkersloot sluit de bijeenkomst af met een improvisatie.

14 mei 14.00 uur. Delft, Evangelisch-Lutherse kerk.
De organiste van de kerk Willemijn Roodbergen presenteert het gerestaureerde Van Oeckelen-orgel. Jeroen de Haan levert een bijdrage onder de titel “Lutherse traditie en kerkmuziek”.

4 juni 10.30 uur.  Algemene Leden Vergadering (ALV) van de KVOK
In de Jacobijnerkerk en Bonifatiuskerk te Leeuwarden. Gastheer is de organist Gerwin Hoekstra.

8 oktober 14.00 uur. Dordrecht, Antoniuskerk.
Het thema van deze masterclass is Ceasar Franck. Deze wordt i.s.m. leden van de afdeling gegeven door de organist Eric Koevoets. In de kerk bevindt zich een groot romantisch Pelsorgel, waarop de muziek van C. Franck zeer goed klinkt!

19 november 14.00 uur. Oudewater, Sint Franciscuskerk.
Gastheer is Gerben Mourik. Hij geeft een workshop met als thema Orgelmuziek staande in de Roomse Traditie. In deze kerk staat een zeer mooi Maarschalkerweerdorgel.

Leden ontvangen per bijeenkomst een aparte uitnodiging.