Op 20 januari hebben wij onze eerste bijeenkomst van 2024. Deze zal gehouden worden in Huis bij de Bron te Dordrecht. Om 13.30 uur zal de ledenvergadering beginnen. De jaarstukken ontvangt u een week vooraf.

Na de vergadering, om 14.00 uur, neemt Martijn Borsje ons mee in de wereld van Taizé. In ons Liedboek staan veel liederen uit deze traditie. Martijn zal iets vertellen over het ontstaan, de geschiedenis, de huidige praktijk en we gaan de liederen uiteraard ook in verschillende vormen zingen. Enkele muzikanten en zangers/zangeressen ondersteunen ons daarbij.

Ook leden en belangstellenden uit andere afdelingen zijn hierbij van harte welkom.

Koffie, thee en fris zijn voor een bescheiden bedrag (alleen tegen contante betaling) verkrijgbaar. De opbrengst hiervan is voor de kerk.

Het adres van Huis bij de Bron is: Dudok-erf 30, 3315 KA Dordrecht (wijk Stadspolders).

Tegenover het gebouw is ruime gratis parkeergelegenheid, bij de Plus-supermarkt. OV-reizigers stappen uit bij NS-station Dordrecht Stadspolders en lopen binnen vijf minuten naar de Bron.