Iedereen die het tienerproject StayTuned.nu een warm hart toedraagt, kan nu aan het succes ervan bijdragen.
StayTuned.nu is een nieuw initiatief van Peter Ouwerkerk en Jeroen Koopman. Orgelspelen is vaak een eenzame bezigheid, en met sociale activiteiten wil StayTuned.nu orgelspelende tieners stimuleren samen met leeftijdgenoten op de mooiste Nederlandse orgels van hun hobby te genieten.
In de afgelopen maanden is in onder meer dit tijdschrift en op de laatste algemene ledenvergadering van de KVOK aandacht geweest voor dit inspirerende project. De KVOK, kampend met weinig aanwas van jonge leden, beveelt dit project dan ook van harte bij u aan!
Op dit moment is de fondsenwerving in volle gang, en voor het gedeelte dat de aanloopkosten dekt is een crowdfundactie van start gegaan. Op www.voordekunst.nl is een pagina te vinden waarin StayTuned.nu zich kort met een filmpje presenteert. Tot 15 november is het mogelijk met kleine of grotere giften de opstartkosten van het project te dekken. Van harte aanbevolen!

Voor wie niet alleen de opstart, maar ook het hele project structureel wil ondersteunen, is het goed te weten dat aan de Stichting StayTuned de Culturele ANBI-status is toegekend. Dankzij deze status wordt schenken fiscaal wel heel aantrekkelijk gemaakt: u kunt bij de aangifte IB 125% van de gift aan StayTuned.nu aftrekken van uw inkomen. Op de website www.staytuned.nu kunt u hier meer over lezen.

Link naar de crowdfund-actie